AtYourBest


Snabbpicklad Rödlök

Publicerad 2015-05-12 10:00:00 i Dinner, In the kitchen, Lunch, Snacks,

 
Här kommer det enkla receptet på den picklade rödlöken som jag hade till burgarna häromdagen! Går lika bra att ha till exempelvis tacos eller annan maträtt!
 
Blanda: 2 dl vatten, 0,75 dl ättikssprit och 3-4 msk stevia (undviker socker). Ha därefter i tunt skivad rödlök (jag hade en lök men det går nog i lite till). Låt stå i några timmar i kyl, helst över natten. På den första bilden har jag precis lagt i löken i spadet, man ser verkligen skillnad i färg på hur den ser ut efter några timmar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


K O N C E P T

I den här bloggen kommer jag att försöka inspirera till att vara At Your Best i alla situationer. Man kan inte göra mer än sitt bästa och om man inte är nöjd med det finns bara en sak att göra: träna, öva eller förändra ett beteende så att du är nöjd med vad du presterar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela