Rådjursburgare med fetaost

Rådjursburgare med soltorkade tomater och fetaost. Serveras med krispiga sötpotatis pomme frites, snabbpicklad rödlök (kommer recept senare) och örtyoghurt.
Ingredienser burgare (8 stycken):
ca 400-500g rådjursfärs (går bra med annan färs!)
3 ägg (viltfärs är väldigt torr så ta färre ägg om annan färs används)
100g fetaost
Soltorkade tomater efter behag
1,5 tsk fiberhusk (alternativt ströbröd/glutenfritt ströbröd)
Krydda med salt, peppar, basilika
Gör såhär: Blanda alla ingredienser till lagom konsistens, ha i fetaost och fiberhusken sist. Låt smeten stå ett tag. Stek sedan i kokosolja till önskad stekgrad. För sötpotatisen: Sätt ugnen på 225 grader varmluft. Skiva stavar av sötpotatis. För krispigare pommes: förkoka stavarna tills de blir mjuka. Sätt sedan in dem i ugnen tills de fått färg, rör eventuellt om en gång. Jag serverade detta med kvarg (utblandat med vatten) smaksatt med franska örter.
K O N C E P T
I den här bloggen kommer jag att försöka inspirera till att vara At Your Best i alla situationer. Man kan inte göra mer än sitt bästa och om man inte är nöjd med det finns bara en sak att göra: träna, öva eller förändra ett beteende så att du är nöjd med vad du presterar!