AtYourBest


Zucchini och Morotsplättar

Publicerad 2015-05-10 12:00:00 i Dinner, In the kitchen, Lunch,

När jag ändå stod och rev zucchini och morot till brödet passade jag på att göra vegetariska plättar/biffar! Serverade sen med hemmagjorda pomme frites på vanlig bakpotatis (brukar oftast använda sötpotatis) samt en sallad med vattenmelon i.
 
Recept (8 biffar):
0,5 zucchini
1 stor morot
1 stor vitlöksklyfta
125g mozzarella (1 paket)
1 ägg (kan uteslutas)
Fiberhusk
salt
peppar
chilipeppar
 
Gör såhär: Riv morot och zucchini, pressa ur all vätska. Riv även ner mozzarellan, pressa vitlöken, tillsätt ägg och sedan fiberhusk. Låt sedan smeten stå ett tag för att binda ihop. Stek sedan på medelvärme i valfritt fett, jag hade kokosolja (öka eventuellt värmen efterhand för att få mer stekyta).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


K O N C E P T

I den här bloggen kommer jag att försöka inspirera till att vara At Your Best i alla situationer. Man kan inte göra mer än sitt bästa och om man inte är nöjd med det finns bara en sak att göra: träna, öva eller förändra ett beteende så att du är nöjd med vad du presterar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela