AtYourBest


Prosciutto och Mozzarella Sallad

Publicerad 2015-05-21 10:00:00 i Dinner, In the kitchen, Lunch,

Jag fick prosciutto över från en tapaskväll så häromdagen slängde jag ihop en enkel sallad till lunch (tapas rekommenderas för övrigt vid brist på fantasi och när ingen orkar laga mat).
 
Ingredienser:
Färsk spenat
Romansallad
Tomat
Mozzarella
Prosciutto
Rostade solrosfrön
Dressing: äppelcidervinäger, olivolja, nymalen salt och svartpeppar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


K O N C E P T

I den här bloggen kommer jag att försöka inspirera till att vara At Your Best i alla situationer. Man kan inte göra mer än sitt bästa och om man inte är nöjd med det finns bara en sak att göra: träna, öva eller förändra ett beteende så att du är nöjd med vad du presterar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela