AtYourBest


Frukost: kvarg/keso

Publicerad 2015-05-20 19:58:00 i Breakfast, In the kitchen, Snacks,

Jag har alltid gillat lite tjockare naturell yoghurt och därför ätit mycket turkisk yoghurt. Problemet är att jag aldrig blir mätt på det utan att få i mig en alldeles för stor mängd! Därför har jag istället valt att äta keso och kvarg som ligger högre i protein och mindre i kalorimängd än vanlig yoghurt samt att jag får en lite tjockare konsistens.
 
På bilden ovan har jag blandat keso med kvarg (om jag bara äter kvarg blandar jag ut med lite vatten om det blir för tjockt) och toppat med en halv banan, kokoschips och hela linfrön. Till detta drack jag även en smoothie samt grönt te från NUTE!
 
SMOOTHIE - MIXA IHOP:
0,5 banan
1 dl jordgubbar
1 dl hallon
1 dl kokosvatten
4-5 blad mynta
1 tsk chlorella
 
 

Kommentarer

Postat av: Elin Gåhlin

Publicerad 2015-05-20 20:23:42

Åh vad gott! Brukar också blanda ut min naturella kvarg med lite vatten! Blir så himla tjockt annars!:)

Svar: Ja eller hur, tur att det funkar bra med vatten :)
Kajsa Nilsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


K O N C E P T

I den här bloggen kommer jag att försöka inspirera till att vara At Your Best i alla situationer. Man kan inte göra mer än sitt bästa och om man inte är nöjd med det finns bara en sak att göra: träna, öva eller förändra ett beteende så att du är nöjd med vad du presterar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela